KNHS spring- en dressuurwedstrijden

Onze eigen Rijvereniging Manege Zwolle organiseert het gehele jaar door wedstrijden. Van oktober tot april indoor dressuurwedstrijden in onze binnenrijbaan en van april tot en met september zowel outdoor springen als dressuur. Kijk op startlijsten.nl voor actuele wedstrijddata en inschrijven.

Accommodatie
Door onze centrale ligging aan de A28 zijn wij een aantrekkelijke wedstrijdlocatie voor ruiters uit de verre omtrek. Er is voldoende ruimte om (grote) vrachtwagens te parkeren en voor de springruiters zorgen we ervoor dat er altijd een mooi parcours staat op een goede bodem. Let op: vrachtwagens hoger dan 3,9 meter passen niet onder het viaduct door. Hoge vrachtwagens kunnen omrijden via de Brinkhoekweg.

Over de rijvereniging
Onze rijvereniging is een vereniging voor ruiters die rijden bij Manege Zwolle en voor ruiters van buitenaf die officieel willen starten bij de KNHS. Rijvereniging Manege Zwolle organiseert wedstrijden binnen de kring Noord-West Overijssel-NOP. Alle informatie over het aanvragen van een startpas en het deelnemen aan officiële KNHS-wedstrijden vind je op de website van de paardensportbond.

Voor deelname aan de KNHS wedstrijden zijn de algemene voorwaarden van de KNHS van toepassing.