Kinderfeestje, ponykamp en evenementen

We organiseren heel veel leuke dingen op onze manege, zoals een ponykamp in de zomervakantie, kinderfeestjes en andere leuke activiteiten.

Kinderfeestjes

Ben jij jarig en wil je je kinderfeestje houden met paarden en pony’s? Dat kan bij Manege Zwolle! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes ga je allerlei leuke dingen doen met de paarden en pony’s. Afhankelijk van de ervaring wordt het feestje aangepast op het niveau dat bij jullie past.

Basisfeestje:

  • Binnenkomst met cake en limonade
  • Rondleiding over het bedrijf met hierbij uitleg over de paarden en pony’s
  • Poetsen en opzadelen van pony’s onder begeleiding
  • Ponyrijden onder begeleiding
  • Pimp my pony: versier een pony zo mooi mogelijk met de groep.

Extra mogelijkheden:

  • Hoefijzer versieren: iedereen krijgt een hoefijzer die hij/zij mooi mag maken en uiteraard mee mag nemen na het feestje
  • Patat en snacks of broodjes knakworst voor of na het feestje

Wanneer?

Kinderfeestjes zijn mogelijk op zaterdagmiddag, op basis van beschikbaarheid. Een basisfeestje duurt ongeveer 2 uur, voor extra mogelijkheden komen er 30 minuten bij.

Kosten kinderfeestjes

Basisfeestje (maximaal 8 kinderen)            € 105,00
Iedere extra deelnemer                                €   13,00
Hoefijzer versieren                                        €   2,50 p.p. extra
Patat en snack eten                                       €   3,00 p.p. extra
Broodjes knakworst eten (2 p.p)                  €   2,00 p.p. extra

Meer weten of reserveren? info@manegezwolle.nl

Ponykampen op Manege Zwolle

Ponykamp Zomervakantie:

Wil je je zomervakantie tussen de pony’s doorbrengen? Iedere zomer organiseert Manege Zwolle drie weken ponydagkampen voor kinderen vanaf 6 jaar.

Wat doe je tijdens een ponykamp? Elke dag rijden uiteraard! Onder begeleiding van een instructeur rijden de kinderen de hele week op dezelfde pony. Maar er is nog veel meer te doen: les in de verzorging van de pony’s, theorielessen over paarden en andere leuke dingen met en zonder pony’s. Een buitenrit mag niet ontbreken en we sluiten het kamp af met een wedstrijd.

Het ponykamp duurt van maandag tot en met vrijdag. Het programma is van 10:00 tot 16:30 en de kinderen slapen thuis. Voor de lunch wordt gezorgd. Onze ponykampen zijn voor iedereen: ook als je geen lid bent van de manege ben je van harte welkom.

Ponykampen 2022
De data voor 2022:

Maandag 18 juli t/m vrijdag 22 juli 2022
Maandag 25 juli t/m vrijdag 29 juli 2022
Maandag 22 augustus t/m vrijdag 26 augustus 2022  !!VOL!!

Wil jij een week lang ponyplezier?
Tijdens het ponykamp ga je veel meer dan alleen ponyrijden. Je krijgt les in de verzorging van de paarden en pony’s. Je krijgt theorieles en gaan we leuke dingen doen met en zonder pony’s. Ook kan een buitenrit natuurlijk niet ontbreken! We gaan iedere dag rijden onder begeleiding van een enthousiaste  instructeur.  De hele week rijd je op dezelfde pony. Op de vrijdag wordt er een wedstrijd georganiseerd waarin jij kan laten zien wat je deze week allemaal geleerd hebt!

De kosten:
€ 275,- per week

Inschrijven: inschrijfformulier Ponykamp zomervakantie 2022

Evenementen

Buiten de lessen en wedstrijden om, organiseren we ook allerlei andere leuke activiteiten. Zo doen we ieder jaar in september mee aan de open manegedagen en organiseren we in december een pas de deux. Je vindt alle evenementen in onze agenda.