V.i.p. abonnement & Leasen


V.I.P. Abonnement

Je kan  bij Manege Zwolle meerdere keren per week komen rijden tegen gereduceerd tarief op een vaste pony of paard. De meeste pony’s en paarden zijn mogelijk, in overleg met de manege wordt er gekeken welke paarden en pony’s er beschikbaar zijn en bij jouw niveau passen. Hoe vaker je komt voor je lievelingspony of –paard, hoe voordeliger het per keer is.

Uitleg V.I.P abonnement :

Je rijdt iedere keer in een vaste les mee. Er wordt dus ook een plaats in die les voor je vrijgehouden. Voor het aantal keren dat je per week rijdt, worden vooraf afspraken gemaakt in welke lessen je rijdt.

Dit kan veranderen vanaf het moment dat jouw niveau veranderd want, dan ga je in lessen meerijden die op jouw nieuwe niveau zijn.

Je rijdt elke keer op jouw vaste paard of pony. Bij vakantie, ziekte of als je op een andere manier verhinderd bent, wel even afzeggen. Anders staat je pony of paard op je te wachten. Inhalen is niet mogelijk.

De betaling is vooraf per maand en de opzeg termijn is een maand ingaande vanaf de 26e van de voorafgaande maand. De korting is persoonsgebonden.

Aantal keren t/m 16 jaar Vanaf 17 jaar Korting
Regulier tarief €   65,00 €   70,00   0% Geen V.I.P. abonnement mogelijk
2x per week € 117,00 € 126,00 10%
3x per week € 165,75 € 178,50 15%

 

Leasen

Enkele paarden en pony’s zijn beschikbaar om te leasen.

Het leasen houdt in dat je 6 dagen per week voor je ‘eigen’ paard of pony gaat zorgen. Hiervan rijd je 2x per week mee in de groepslessen en de andere keren rijd je voor jezelf.

Het lease paard zal dan ook niet meer in de reguliere lessen meelopen.
Het paard krijgt dagelijks paddock/weidegang door de manege. De overige beweging (rijden/longeren) dient door de leaser verzorgt te worden

Wanneer je een leasepaard samen met een andere ruiter wilt doen, dan is dit mogelijk, je kan dit dan overleggen op de manege.

De kosten hiervan zijn € 400,- per maand

 

Heb je interesse? Neem dan contact op met Bram of Linda.