Leasen, verzorgpony’s en VIP’s

We snappen dat je als paardenliefhebber geen genoeg kunt krijgen van je favoriete dieren. Daarom hebben we buiten de gewone lessen om, verschillende mogelijkheden voor iedereen die vaker dan eens per week wil rijden of verzorgen.

VIP-abonnement

Als VIP rijd je 2 of 3 lessen per week op een vaste pony of paard. Een mooie manier om samen met je favoriete pony of paard snel vorderingen te maken! Je rijdt iedere keer in een vaste les mee, die aansluit op jouw niveau. Als VIP krijg je korting op het normale tarief. Je betaalt vooraf per maand.

Aantal keren t/m 16 jaar Vanaf 17 jaar Korting
2x per week € 117,00 € 126,00 10%
3x per week € 165,75 € 178,50 15%

Verzorgpony’s

Dol op knuffelen, borstelen en ‘tutten’ met de pony’s? Kom in het verzorgteam! Samen met maximaal twee andere verzorgers heb je dan een vaste verzorgpony. Je mag hem of haar volop knuffelen, borstelen en bij goed weer lekker wandelen over het erf. Daarnaast verzorg je zijn hoeven, het zadel en het hoofdstel. Verzorgpony’s zijn er voor kinderen vanaf 10 jaar. Vanaf 13 jaar mag je een paard verzorgen.

De verzorging is van maandag tot en met zaterdag en je maakt samen met de andere verzorgers een verdeling tussen deze dagen. In de les rijd je op verschillende pony’s en paarden, je hebt dan geen voorrang op je verzorgpony. Een paar keer per jaar organiseren we een leuke activiteit voor onze vaste verzorgers.

Een vaste verzorgpony is gratis. Linda en Bram kunnen je via de mail vertellen welke pony’s en paarden er nog een verzorger zoeken.

Leasen

Altijd al een paard of pony willen hebben? Misschien is leasen iets voor jou! Het leasen houdt in dat je 6 dagen een ‘eigen’ paard of pony hebt, dat niet meeloopt in de andere lessen. 6 dagen per week, helemaal alleen voor jou! Hiervan rijd je 2x per week mee in de groepslessen en de andere keren rijd je voor jezelf.

Het paard krijgt dagelijks paddock/weidegang door de manege. Hij wordt gevoerd, de stal wordt uitgemest en we zorgen ervoor dat hij regelmatig naar de hoefsmid gaat. Jij bent verantwoordelijk voor de rest van de verzorging en het rijden en longeren.

Een leasepaard of -pony kost € 400,- per maand. Het is ook mogelijk om een paard of pony met iemand te delen. Wil je weten welke paarden er op dit moment beschikbaar zijn om te leasen? Neem contact dan contact op met Bram of Linda via info@manegezwolle.nl.