Steun het goede doel!


Een mooi en sportief 2019 voor het G Team van sv HTC Zwolle

“Al heel wat jaren geef ik met heel veel plezier paardrijles. Ik krijg er heel veel energie van en vind echt dat ik het mooiste werk heb. Elke dag al die blije gezichten van al de kinderen en volwassen. Die twinkeling in hun ogen is mijn mooiste bekroning op mijn werk. Ook ben ik sinds twee jaar leider van het voetbalteam van mijn zoon. En er is echt niets mooiers om al die kids elke zaterdag weer achter die bal aan te zien rennen.”

“Mooi en fijn dat je heerlijk kunt sporten en veel plezier mag beleven aan je hobby en sport. Wel ben ik me er heel erg van bewust dat sporten helaas niet voor iedereen zo makkelijk gaat, soms worden mensen hierin belemmerd door gezondheid, ziekte of financiële problemen. Jammer want sporten moet toch door iedereen gerealiseerd kunnen worden.”

“Graag wilde ik me dus inzetten om met ons bedrijf iets moois te doen voor anderen. De laatste 2 maanden van het jaar allerlei acties opzetten en geld inzamelen voor het goede doel. Ik ben mij gaan verdiepen in allerlei goede doelen en ik kan je vertellen er zijn veel, heel veel instellingen die steun nodig hebben.  Er is (helaas) veel keuze, er zijn prachtige foundations die hele mooie dingen doen maar ik wil iets meer persoonlijks, iets wat veel dichter bij mij ligt, iets waarmee ik meer binding heb. Soms zoek je iets ver weg, terwijl het gewoon naast je ligt.”

“Ik werd geattendeerd op het G-team van HTC  Zwolle. Een mooi team wat bestaat uit enthousiaste voetballers.  Ze kunnen onze financiële steun goed gebruikten voor training, materialen en vervoer. Hoe dicht bij wil je het hebben.”

Tijdens de NSYP-dag (IJslander keuring) hebben we pompoensoep verkocht. Ruim €80,00 opgehaald voor het team. Een mooi begin lijkt me zo.

Wil jij in de maand november en december ook deelnemen aan onze acties of geld doneren voor het G-team? Dat is uiteraard mogelijk.

Dan kunnen we het G-team van HTC Zwolle en mooi en sportief 2019 bezorgen.


Klik hier om naar de doneerpagina te gaan en direct een donatie te doen!