Accommodatie & route


Manege Zwolle ligt in Zwolle-Noord, vlakbij de A28. Met twee binnenrijbanen, twee ruime buitenbanen en een gezellige kantine met terras biedt ons bedrijf ruimte genoeg voor ruiter en paard.

Behalve diverse rijfaciliteiten beschikken we ook over binnen- en buitenstallen voor manegepaarden en -pony’s. Een binnen- en buitenwasplaats, twee binnenpoetsplaatsen, een solarium, paddocks, een stapmolen en een longeercirkel maken de stal compleet.

De manege ligt op slechts een paar minuten van de snelweg en steenworp afstand van het centrum van Zwolle. In de directe omgeving zijn enkele ruiterpaden. Met de trailer zit u binnen een kwartier op de hei of in het bos.

Route
Let op: het viaduct heeft een maximale hoogte van 3,9 meter. Is je (paarden)vrachtwagen hoger dan 3,9 meter, dan kun je niet onder het viaduct door. Je kunt de manege dan via de Brinkhoekweg bereiken.

Vanuit de richting Amersfoort/Apeldoorn
Neem op de A28 afslag 20 (Zwolle Noord). Onderaan de afslag bij de verkeerslichten rechtsaf; je kunt het beste de linkerrijbaan nemen. Dan bij de eerstvolgende verkeerslichten linksaf richting industrieterrein de ‘Vrolijkheid’. Bij de eerste verkeerslichten linksaf. Onder het viaduct door (let op het fietspad); je ziet de manege aan de linkerkant van de weg.

Vanuit de richting Meppel
Neem op de A28 afslag 20 (Zwolle Noord). Onderaan de afslag bij de verkeerslichten linksaf. Daarna bij de verkeerslichten richting industrieterrein ‘De Vrolijkheid’ linksaf. Bij de eerste verkeerslichten linksaf. Onder het viaduct door (let op het fietspad); je ziet de manege aan de linkerkant van de weg.

Vanuit de richting Raalte
Als je Zwolle binnenrijdt, volg je de Ceintuurbaan. U neemt de afslag Berkum (rechtsaf). Bij de eerste verkeerslichten linksaf. Onder het viaduct door (let op het fietspad); je ziet de manege aan de linkerkant van de weg.

Vanuit de richting Ommen
Je neemt de eerste verkeerslichten richting Zwolle richting Berkum. Je rijdt op de Kranenburgweg. Je rijdt rechtdoor, totdat je aan je rechterkant het bordje van de manege ziet. Bij de verkeerslichten ga je rechtsaf. Onder het viaduct door (let op het fietspad); je ziet de manege aan de linkerkant van de weg.