KNHS dressuur wedstrijden


De rijvereniging organiseert in samenwerking met Manege Zwolle het gehele jaar door wedstrijden. Zo zijn er de indoor dressuur wedstrijden vanaf oktober tot april  en outdoor dressuurwedstrijden tussen april en september.

Rijvereniging de Haerst organiseert wedstrijden binnen de kring Noord-West Overijssel-NOP. Op de website van de regio Overijssel vind je de actuele wedstrijdkalender van de regio. Alle informatie over het aanvragen van een startpas en het deelnemen aan officiële KNHS-wedstrijden vind je op de website van de paardensportbond; www.knhs.nl.

Wil je lid worden van de KNHS, dan kun je contact opnemen met het bestuur van Rijvereniging de Haerst of met Manege Zwolle.

Wanneer en hoe kan ik een startpas bestellen?
Om een KNHS-startpas te bestellen moet je lid zijn van de KNHS via KNHS-vereniging De Haerst of via  FNRS-ruitersportcentrum Manege Zwolle. De startpas zelf bestel je via MijnKNHS.nl

Startpas voor pony of paard?
Er zijn startpassen voor paarden en voor pony’s. Rij je op een pony, dan heb je een ponystartpas nodig t/m het jaar waarin je 18 wordt. Daarna heb je een paardenstartpas nodig, ook als je op een pony rijdt.